vineri, 16 august 2013

Mesaj din Mălâncrav: Uniți-va!

La Malancrav datorita informarii localnicilor din timp asupra activitatii firmei Prospectiuni au reusit localnicii sa si apare proprietatiile.
Avand informatia ca firma respectiva nu au voie sa intra pe terenuri private ei s-au mobilizat si s-au unit in echipe si au adunat zi de zi marcaje si cabluri. Pentru ca stiau Malancravenii ca nu au dreptate muncitorii sa intra pe terenuri private au lucrat cu insistenta sa i indaparteze. Fara cearta, fara amenintari au insistat sa nu se intra pe terenuri private... desigur cei care au vrut sa si apare terenurile... exista si persoane cum ar fi primarul comunei Laslea care a dat acordul pentru prospectiuni pe terenurile lui.
Ca sfat pentru satele unde urmeaza sa inceapa prospectiunile: trebuie sa va uniti! Un singur om greu isi protejeaza terenul, dar daca se unesc vecinii care au pamantul impreuna si decalara ca nu vor sa intra firma pe pamantul lor atunci ei nu au ce face. Sa nu va lasati intimidati nici de politie, de primari sau angajatii firmei de paza sau prospectiuni! Important este sa aveti suprafete cat mai mari unde proprietarii nu sunt de acord cu prospectiuni, atunci nu poate sa si faca treaba.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu